Volt » Research » Impactstudie

Neem de juiste acties in veranderende omstandig­heden

Wat is de impact van veranderende omstandigheden op de verwachtingen van jouw klanten? Onze Impactstudie brengt snel en doelgericht in kaart wat je klanten en prospecten van jou verlangen.

Start met onderzoek
DE IMPACT
van veranderingen op je klantrelaties

Impact­studie proces

We laten jouw klanten of prospecten spreken en op een gestructureerde wijze brengen we hun verwachtingen in kaart. We meten de impact van de voorgestelde veranderingen op hun aankoop- en loyaliteitsgedrag. Dit proces loopt als volgt:

N

Videogesprek introductie en aanpak (dag 1)

N

Impactstudie naar maximaal 2000 klanten (dag 2)

N

Videogesprek presentatie resultaten en advies (dag 5)

Loyaliteit en besteding

We achterhalen in welke mate je klanten loyaal zij of blijven aan je organisatie. Maar evenzeer in welke mate ze meer of minder gaan vergelijken in de markt of hun besteding aan jouw producten of diensten in het algemeen uitstellen.

Verwachtingen

We achterhalen aan welke aspecten van jouw service klanten meer of minder belang gaan hechten dan voordien. Op deze manier kan je gericht je medewerkers bijsturen en aanleren om deze aspecten zichtbaar te maken voor je klant.

Acties en goede raad

Welke acties zijn voor je klanten de basis en met welke acties kan je hun verwachtingen overtreffen? We helpen je de juiste acties bepalen die je voorsprong geven in jouw sector.

Meer weten over hoe je je klantrelaties gericht kan verbeteren?

Klaar voor de volgende stap?

Pin It on Pinterest