Volt » Development » Klaarstoomsessie

Nieuwe realiteit. Zorg dat je medewerkers klaar zijn. 

79% van de klanten geeft prioriteit aan bedrijven die de voorzorgsmaatregelen op een klantgerichte manier invullen. Onze klaarstoomsessie zorgt ervoor dat je medewerkers de maatregelen niet alleen kennen, maar ook toepassen.

Klaarstoomsessie
NIEUWE REALITEIT
Zorg dat je medewerkers klaar zijn

Klaarstoomsessie proces

Je neemt contact met ons via de knop hierboven. Na een intake gesprek bekijken we hoe we jouw medewerkers kunnen helpen het verschil te maken. Dit proces loopt als volgt:

N

Intake leidinggevende (60 minuten)

N

Interactieve klaarstoomsessie (max 5 deelnemers / sessie)

N

Digitale opvolgmodule

Voorzorgsmaatregelen

VOLT traint je medewerkers in hoe ze de voorzorgsmaatregelen moeten naleven op de werkvloer. Dit gebeurt op basis van een praktische en interactieve online klaarstoomsessie. Hierdoor zijn je medewerkers klaar om je klanten een veilig gevoel te geven.

Klantgericht / commercieel

Naast een veilig gevoel is het belangrijk dat je klanten ook enthousiast naar buiten gaan. Klantgericht handelen vormt hiervoor de basis. Bovendien is het belangrijk dat je medewerkers elke commerciële opportuniteit benutten. Hierdoor dragen ze rechtstreeks bij aan het verdere bestaansrecht van je organisatie.

Resultaatgarantie

Naast een online training voorziet VOLT een opvolgmodule. Deze online module bezorgt je snel de nodige inzichten die toelaten bij te sturen waar nodig.

Meer weten over hoe je je klantrelaties gericht kan verbeteren?

Klaar voor de volgende stap?

Pin It on Pinterest