Team Volt groeit en is op zoek naar jouw talent

Stijn Preuveneers

Geschreven door

Stijn Preuveneers

Tegen 2025 zal Team Volt het meest klantgedreven bedrijf van België zijn. Wil jij hier graag aan meebouwen? Dat komt dan goed uit want wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s om deze missie te realiseren.

Een goede fit met ons DNA en identiteit is voor ons heel belangrijk. Als jij je daarin thuis voelt dan ben je ongetwijfeld de perfecte collega binnen ons team. Wat houdt die identiteit precies in?

Die kan je het best omschrijven als:

 • Human: we zijn authentiek en stellen de persoon centraal.
 • Proud: we tonen dat we trots zijn op onze functie, ons bedrijf en onze klanten.
 • Resolute: we gaan recht door zee.

Is 1 van onderstaande functies is voor jou?

Voel je het al knetteren in je hoofd? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via onderstaande link. Overtuig ons waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team en je krijgt sowieso persoonlijke feedback van ons binnen de 5 werkdagen!

Stuur je sollicitatie naar info@teamvolt.be .

Bij Team Volt mag je een boeiende en uitdagende job terugvinden in een kmo met serieuze groeiambities. Je krijgt veel zelfstandigheid, en je wordt ondersteund door een sterk team dat altijd voor je klaar staat. We hebben niets liever dan dat je jezelf verder kan ontplooien en samen met ons groeit. Daarin stimuleren we je door bijscholing via ons eigen opleidingsaanbod. En dit alles in een flexibele setting met o.a. flexibele werkuren, thuiswerkdagen en 32 vakantiedagen (als je belooft dat je terugkomt ).

Vacature: Project Manager

Als project manager bij Team Volt begeleid je onze klanten naar hun klantgedreven succes. Je zet slimme onderzoeken op, analyseert de data en weet deze om te zetten naar strakke en concrete actieplannen. Je werkt rechtstreeks samen met mooie bedrijven zoals Impermo, A.S.Adventure of Lunch Garden en ziet dan ook direct hoe jouw uitgewerkte acties in de praktijk resultaat opleveren.

 • Je werkt accuraat met respect voor budget, deadline en klantverwachtingen.
 • Je vertaalt cijfers naar concrete inzichten en actiepunten.
 • Verkoopkansen herken je als geen ander.
 • Je bent ambitieus in het stellen van doelstellingen.
 • Bij jou is het glas altijd half vol (of toch op het werk).

Aankomend event

Ontvang de Nieuwsbrief

  Volg ons

  Pin It on Pinterest